حکم برداشت پول از حساب خانواده بدون اطلاع انها به قصد برگرداندن ان در وقت مناسب چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۱۷ #92862

سلام من چند ماه پیش در یک کانال عضو شدم که در اون بصورت مجازی بدون اینکه چیزی برای کسی بفرستن رمالی انجام میدادن و متن رضایت مشتری هارو هم میذاشتن من ب مرور زمان وسوسه شدم که امتحان کنم شاید مشکل من هم درست شد و هرسری ب بهونه های مختلف که مشکلی بوجود اومده و دعا اثر نکرده ازم یک میلیون دو میلیون و ... میگرفتن و این هم بگم ک من فقط ی دختر 18 سالم و باور کردم تا اینکه سری اخر 4 میلیون ازم خواستن و من نداشتم و بهم گفتن اگر انجام ندی کلا همه چیز بهم میخوره و دیگه هیچ راهی نیست که درست بشه و برای همیشه از دستش میدی و فلان و من ترسیدم و 4 میلیون از حساب خواهرم بدون اطلاع خودش واسشون واریز کردم تا در وقت مناسب پسش بدم و دوباره بریزم ب حسابش ولی خواهرم متوجه شد و فکر کرد کسی هکش کرده و رفت ازون شخص شکایت کرد و حسابش رو بستن البته خواهرم از من شکایتی نداره ولی اون شخص میتونه از من شکایت کنه که شما خودت اینکارو کردی و ب من تهمت زدی ؟؟ باوجود قضیه خودش که رمالیه؟؟ و اینکه کلا حکم اینکه من از حساب خواهرم پول برداشتم درحالیکه خود خواهرم از من شکایتی نداره چیه ؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانند علیه شما شکایت کنند لذا عمل ارتکابی توسط فرد مقابل جرم بوده و برای آنها مجازات در نظر گرفته خواهد شد. لذا به دلیل اینکه خواهر شما علیه شما شکایت نکرده مجازات نخواهد داشت.