تفاوت طلاق توافقی و درخواست توسط زوج چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۶ #92843638

با سلام
همسر من درخواست طلاق توافقی از من کرده ، میخواستم بدونم تفاوت طلاق توافقی و درخواست توسط زوج از نظر حقوق و شرایط من ( زوجه ) چگونه است ؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در طلاق توافقی طرفین با ذکر حقوق مالی و با رضایت به طلاق دادخواست راپس از طی مراحل قانونی تقدیم دادگاه میکنند. در طلاق به درخواست زوج با توجه به اینکه در قانون مرد می تواند زن خود را طلاق دهد دادخواست طلاق می دهد که دادگاه با ذکر پرداخت کامل حقوق زن و پرداخت به وی حکم طلاق را صادر می کند. البته در عمل پس از صدور حکم طلاق و قطعی شدن آقا دادخواست اعسار از پرداخت می دهد.