میتوان بعد از دریافت دیه به خاطر اینکه ترقوه باید عمل بشود؛ بار دیگر شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۲ #92839822

با سلام . در رابطه با تصادفات رانندگی. مادر بنده از ناحیه استخوان ساق پا و ترقوه دچار شکستگی شده . در دادگاه حکم بریده شد و پرونده به اجرای احکام رفت و ما باید به شرکت بیمه برویم. در دادگاه ترقوه ی مادرم رو به بهبودی تلقی شد و حکم بر آون اساس صادر شد. اما بعد از مراجعه به دکتر متخصص نظر اینو داشت که ترقوه باید جراحی بشه

مشاوره حقوقی دیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

قطعا موضوع قابل رسیدگی مجدد است و به هیچ وجه مشمول قائده اعتبار امر مختومه نیست خصوصا اینکه طبق ماده ماده ۶۵۶ قانون مجازات اسلامی ، شکستن هریک از استخوان‌های ترقوه درصورتی که بدون عیب درمان شود، موجب چهار درصد دیه کامل و در صورتی که درمان نشود و یا با عیب درمان شود، موجب نصف دیه کامل است.

همچنین به موجب ماده ۴۵۲همان قانون دیه، حسب مورد حق شخصی مجنی‌علیه یا ولی دم است و احکام و آثار مسؤولیت مدنی یا ضمان را دارد. ذمه مرتکب جز با پرداخت دیه، مصالحه، ابراء و تهاتر، بری نمی‌گردد.پس برای اقدام قانونی تردید به خود راه ندهیدو تا دیر نشده اقدام نمایید.
ضمنا اعلام ننموده اید پرونده در چه مرحله ای است ؟ آیا حکم صادره قطعی شده و حکم اجرا شده است یا خیر ؟

درود
دعوا اعتبار امر مختومه دارد.

باسلام:پس از صدور رای قطعی می توان اعتراض زد ومدارک خود را اراعه دهید .ومهلت اعتراض ۲۰روز است وپس از ان رای قطعی می شود وقابل قبول نیست.

دروود بر شما ،پرونده اعتبار امر مختومه دارد

سلام جهت دریافت هزینه های درمانی می توانید دادخواست تقدیم کنید

به نظر میرسه امکان طرح دعوی تخت عنوان مطالبه خسارات ناشی از درمان ، از باب مسئولیت مدنی وجود داره ، هرچند موضوع و عنوان دعوی کمی پیچیده و تخصصی بوده و نیاز به استمداد یا اخذ مشورت از وکیل وجود خواهد داشت

با سلام..
اصـولا در اینگونه موارد چون رسیدگی به پرونده خاتمه یافته است، فلذا امکان پیگیری و شکایت مجدد وجود ندارد..
بلحاظ اینکه در اصطلاح حقوقی پرونده از امر مختومه برخودار می باشد..
موفق باشید..