چه کسانی می توانند وقت رسیدگی که ابلاغ شده را تغییر دهند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۲ #92829430

سوالاتی که در مورد وقت رسیدگی برام ایجاد شده:
۲_اگر وکیل اعلام وکالت کند وقت رسیدگی تغییر می کند؟ بدون درخواست کتبی
۳_برای تغییر وقت رسیدگی مدیر دفتر می تواند بنا بر تشخیص خود و بدون دستور وقت رسیدگی را تغییر دهد؟؟
۴_ملاک عمل در دستگاه قضایی آخرین ابلاغ هست یا نزدیکترین زمان (در یک روز برای بنده سه ابلاغ با سه تاریخ مختلف برای رسیدگی آمدها اولین ابلاغ وقت رسیدگی برای ۱۱/۱۹ دومی برای۱۱/۲۳ و سومی که دو روز بعد از ابلاغیه دوم ابلاغ شده برای ۱۲/۲۳)و هیچ یک از تاریخ های رسیدگی ابطال نشده اند؟؟؟
لطفا پاسخ ها جداگانه باشد براساس شماره سوال

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا ..شما سوالات را از شماره دو آغاز کرده اید اما من به ترتیب پاسخ میدهم
۱- با اعلام وکالت وکیل خیر هیچگونه تغییری در زمان رسیدگی ایجاد نمیشود مگر آنکه کتبا از دادگاه در همان جلسه درخواست استمهال نماید و در صورت پذیرش قاضی پرونده این مهم قابل اجراست و رسیدگی به جلسه بعدی منتقل میگردد .
۲- خیر بدیهی است هر گونه تغییر وقت رسیدگی با توجه به دستور مقام مسعول و قاضی مربوطه انجام میشود و تائید یه از ایشان بر روی پرونده اخذ و سپس انجام مگیرد .
۳- هر گونه اشتباه در ابلاغ وقت رسیدگی توسط مدیر دفتر میبایست به اطلاع طرفین برسد و در صورت صدور ابلاغ جدید در متن آن به کن لم یکن شدن تاریخ ابلاغیه قبلی اشاره میگردد .
بدیهی است در صورت عدم رعایت هر یک از شرایط فوق الذکر میتواند این مهم از جهات اعتراض طرفین قرار گیرد .