میشه یک هشتم سهم ارث خودم و سهم دخترم رو ازش کم کنه و مابقی رو پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۷۸۲ #92822621

سلام
شوهرم فوت کرده و ۳ دنگ خانه به نام من و ۳ دنگ دیگه به نام شوهرمه و سهم شوهرم حدود ۱ میلیارد می ارزه.
یک پسر و یک دختر دارم. پسرم ارثیه اش رو خواسته، من هم مهریه م رو که حدودا ۸۰۰ میلیون میشه اجرا گذاشتم. در صورتی که ۳دنگ خانه شوهرم رو برای پرداخت مهریه مزایده بذارن و من خودم برای خریدش اقدام کنم، آیا باید ۲۰۰ میلیون باقیمانده رو کامل پرداخت کنم؟ (دخترم مایله وکالتی سهم خودش رو به من منتقل کنه)

مشاوره حقوقی ارث
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . پس از کسر مهریه از ترکه مابقی بین وراث به نشبت سهم الارث تقسیم می گردد .

با درود ابتدا مهریه از ماترک قابل مطالبه است و اگر مالی ماند فی‌مابین وراث به نسبت سهم الارث تقسیم می‌گردد

ابتدا باید مهریه پرداخت گردد سپس باقی اموال به نسبت سهم الارث بین وراث تقسیم می شود.

در صورت برنده شدن در مزایده باید کامل پرداخت کنید.

بله ۲۰۰میلیون را باید پرداخت کنید تا در مزایده سه دانگ را بخرید.
اما بعد از همان ۲۰۰میلیون سهم دختران که به شما برمیگردد پس از مبلغ کس کنید.خودتان هم مجدد ارث میبرید.سهم خودتان هم کم میشود. فقط باید از ۲۰۰میلبون سهم الارث پسر پرداخت شود. باقی به خودتان باز میگردد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مهریه از ترکه کسر خواهید شد.

با سلام ابتدا مهریه از ترکه کسر میشود سپس بقیه ترکه به نسبت سهم الارث بین ورثه تقسیم میشود