تفاوتی در میزان مجازات نگهداری و حمل ونگهداری اسپری فلفل هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۶۰۸ #92806

سلام،ماه گذشته یک عدد اسپری فلفل،که هرگز استفاده از آن نشده بود و چندین سال قبل برای دفاع شخصی برای همسرم،که منشی مطب دکتر بود وتا آخر شب سره کار بود،وبدون اطلاع از داشتن جرم از یه دست فروش صلاح سرد، در پنجشنبه بازار خریداری کردم که در بازرسی از کیف همسرم کشف شد ومن گردن گرفتم با قرار ده ملیون کفالت آزاد شدم تا هفته گذشته که دردادگاه باتوجه با دادن همه توضیحات و باتوجه به نداشتن هیچگونه نداشتن سابقه کیفری به یک سال حبس تعزیری محکوم شدم مجبور به دادن اعتراض به حکم شدم تااینکه روز گذشته برایم ابلاغیه ای که درآن بنده رابرای دادگاه تجدید نظر احضار کردند حالا چندتا سوال...
1_ احتمال این که حبسم تبدیل به تعلیق یا تبدیل به جریمه نقدی شود هست یا نه؟
2_ اگر بعد ازداداگاه تجدید نظر مجددا حکم به حبس تعزیری داده شود ومن خود رابه اجرای احکام معرفی نکنم چه اتفاقی برای کسی که به مبلق ده ملیون کفالت من را کرده بود میوفته؟
3_ چه مدت طول میکشه تا حکم تجدید نظر به من ابلاغ بشه؟
4_ آیا،مجازات در ( حمل ونگهداری)با ،(نگهداری)اسپری فلفل هر دو یه میزان هست یا نه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. بله

2.کفالت ضبط خواهد شد و شما نیز جلب میشوید.

3.بعد از تایپ حدودا 10 روز زمان خواهد برد.

4. خیر کمتر است مورد دوم