حضانت بعد ۷سالگی با کیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۶۶ #92803504

سلام بعد اتمام ۷سالگی حق ملاقات میشه همون ۲روز در هفته کرد در جلسه تحویل حضانت اگر فرزند باز پیش هر نفر موند روند ملاقات باز توافقی هست یا قاضی تصمیم میگیره واینکه بعد ۷ سالگی اگر پیش همون مادر به فرض موند ابا بعد مدتی میتوان ازش گرفت به غیر از شرایط قانونی مثلا فرزند گفت نمیخوام و خود مادر اومد انداخت رو خونه پدر و... میشه یانه بااحترام

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت دختر تا ۹ سالگی با پدر . پسر تا ۱۵ سالگی حضانتش با پدر می‌باشد و پس از ان به تصمیم خود فرزند بستگی دارد

وقت بخیر حضانت دختر تا ۹ سالگی با پدر . پسر تا ۱۵ سالگی حضانتش با پدر می‌باشد.

باسلام بعد از ۷ سالگی حضانت با پدر است مگر دادگاه عدم صلاحیت پدر را احراز نماید

حضانت حق و تکلیف هست و نمی‌توان بدون دلیل از ابوین آنرا سلب نمود بعد از هفت سالگی با پدر هست مگر بموجب موارد عدم صلاحیت از ایشان سلب حضانت شود معیار موارد ملاقات توافقی هست مگر حادث شدن اختلاف ک مرجع تصمیم گیری دادگاه خواهد بود

با سلام و احترام حضانت فرزند مشترک پس از هفت سالگی با پدر بوده مگر اینکه مصلحت بنا به تشخیص دادگاه چیز دیگری باشد

سلام بدوا توافق ملاک است در صورت عدم توافق دادگاه جلسات ملاقات را تعیین می کند، حضانت بعد از هفت سالگی با پدر است و به جز شرایط خاص می‌توان طفل را گرفت

با سلام حضانت دختر تا ۹ سالگی با پدر . پسر تا ۱۵ سالگی حضانتش با پدر می‌باشد.