فسخ قرارداد اجاره ملک امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۲ #92784230

سلام خسته نباشید بنده یه ملک مسکونی را به مدت ۵ سال به یک آرایشگاه زنانه اجاره داده ام و بی اطلاع از نرخ اجاره آنجا بودم پارسال با اسرار زیاد موجر یک قرار داد ۵ ساله دیگه تنظیم کرد که تاریخ ۱۰/۹/۹۹ شروع میشود آیا میتوان این قرار داد که به ضرر بنده هست را فسخ کرد

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که مبلغ اجاره تفاوت فاحش داشته باشد میتوانید تحت عنوان غبن فاحش فسخ نمایید.

با سلام
یا بایستی بر اساس خیارات ( غبن و غبن فاحش ) و یا اگر کلیه خیارات را از خود اسقاط ننموده باشید و نیز اینکه با موجر توافق و رضایت وی را جلب نمایید ممکن خواهد بود .

سلام . باید مفاد قرارداد اجاره تون بررسی شود . اگر مبلغی که میفرمائید تفاوت قیمتش فاحش ( زیاد ) باشد و در قرار حق فسخ (خیار غبن ) خود را اسقاط نکرده باشید بله امکان برهم زدن اجاره وجود دارد . مهم مفاد اجاره نامه است . ضمنا بایستی اظهارنامه تنظیم و ارسال نمایید

در صورت تفاوت قیمت بالا تر از عرف و فاحش بودن آن و در صورتی که حیار غبن ساقط نشده باشد می توانید نسبت به فسخ اقدام نمایید

در صورتیکه اختیار فسخ در متن اجاره نامه ساقط نشده، با استفاده از خیارات حسب مورد از جمله، خیارغبن
ابتدا با ارسال اظهارنامه ای مراتب فسخ اجاره نامه را اعلام و در صورت عدم اعتناء می توانید دادخواست فسخ در اینخصوص مطرح نمائید..

بستگی به میزان غبن دارد ولی اگر غبن فاحش است شما میتوانید طی اظهارنامه ای بدلیل غبن فاحش فسخ را به مستاجر اعلام ومتعاقب آن دادخواست تایید فسخ را بدهید

اجاره قطعی است مگراینکه درقراردادتان حق فسخ یا ازخیار غبن داشته باشید