برای فریب در ازدواج یا هر چیزی باید توی عقدنامه ثبت بشه که زوجه بتونه شکایت کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۵ #92777095

باسلام برای فریب در ازدواج اون شغل یا خودرو یا هر چیزی باید توی عقدنامه ثبت بشه که زوجه بتونه شکایت کنه یا نه

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به قید این موارد نیست و با شهادت شهود شرایط مورد نظر قابل اثبات است

"با سلام"
خیر نیاز به ثبت نیست چون تدلیس مشخص است

باسلام
با اثبات فریب در ازدواج میتوانید دادخواستی براین مبنی مطرح کنید

باسلام در صورت تدلیس در ازدواج میتوانید به شهادت شهود استناد نمایید و نکاح را فسخ نمایید.

در صورتی که به دروغ صفت کمالی را به خود نسبت می‌دهد یا نقصی را از خود دور می‌کند. مثلا فردی خود را مهندس معرفی ‌کند.
در عمل برخلاف واقع کاری انجام ‌دهد که در پی آن صفت کمالی را به خویش نسبت دهد یا نقصی را از خود دور ‌کند. مانند: آنکه فردی کچل، در مراسم خواستگاری و عقد از گیسوی مصنوعی استفاده نماید.
با سکوت پرده بر روی نقص خویش گذاشته یا تصور دیگران از کمال خویش را مورد تایید قرار دهد.

با سلام
اگر زوجه بتواند ثابت کند که در ازدواج فریب خورده بله میتواند شکایت کندکه یکی از راههای اثبات آن ذکر در عقدنامه است و چه بسا اگر نکاح بر مبنای آن منعقد گشته نکاح قابل فسخ میباشد.

با سلام.درج همه عناوین و ویژگی های طرف مقابل در عقدنامه الزامی نمی باشد و در صورتی که نسبت به مساله خاصی کتمان داشته اند و بعدا برملا شود با ادله دیگر از جمله شهادت شهود و... نیز قابلیت اثبات دارد.