شکایت حقوقی فرار از دین و ابطال سند میتوان نمود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۹ #92771896

باسلام واحترام
در پرونده حقوقی چک مبلغ ۱۰۰ملیون طی حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر طلبکار شدم. وایشان یک پلاک زمین به نامش بود اما بعد از ابلاغ حکم قطعی محکومیت ملک توسط وکیل ایشان(باوکالتنامه ای که از قبل داشت)به نام دیگری منتقل شده ایا این اقدام (وکیل) محکوم علیه فرار از دین محصوب میشود؟
میتوان سند را ابطال نمود (در دادگاه حقوقی)محکوم علیه هیچ مال دیگری ندارد باسپاس واحترام

مشاوره حقوقی چک
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود بله شکایت خود را تحت عنوان فرار از دین مطرح نمایید.

با سلام بله میتواند به عنوان فرار از دین شکایت طرح کند و زیرابعد از حکم قطعی زمین را فروخته و برطبق ماده ۲۱۸ قانون مدنی نیز میتواند ابطال سند را بخواهد

سلام بله معامله به قصد فرار از دین صورت گرفته و معامله غیر قابل استناد در مقابل شماست ...

بادرود/خوشبختانه وکیل ایشان اگاه نبوده وبعد از قطعیت رای انتقال نافذ نیست وشما میتوانید به حقتان برسید

با توجه به فرض سوال جرم فرار از دین تحقق یافته است

سلام بله چون بعد از صدور رای قطعی بوده معامله به قصد فرار از دین است البته اظهار نظر قطعی منوط به بررسی مدارک و مستندات است

سلام
با توجه به توضیحات وصف فرار از دین محقق شده است و قابل ابطال می باشد .