بدون داشتن هیچگونه پرونده قضایی برای من ابلاغیه امده است،چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #92770317

من تا هیچ پرونده قضایی نداشتم و نه دادگاه رفتم این متن برایمن آمده در سامانه ثنا عضو هستم آقای امیر ابلاغیه وقت رسیدگی صادره از شعبه ۳ اجراکیفری-اراک در پرونده شماره ... برای شما ارسال گردید. این یعنی چی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
احتمالا شخصی از شما شکایت کرده با ورود به سیستم میتوانید از پرونده مطلع شوید

سلام در موارد بسیار نادر ممکن است اشتباه شده باشد ولی انگشت شمار است . ظاهرا شخصی از شما شکایت کرده . بهتر است یک نفر وکیل انتخاب کنید تا از شما دفاع کند .

وارد سیستم ثنا خود شوید احتمالا در این شهر از شما شکایتی شده است

با سلام و عرض ادب،
احتمال دارد شخصی حکم مجازات کیفری شما را بصورت غیابی گرفته باشد و یا حتی مورد داشتیم به جهت مشابهت اسمی برای شخص دیگری پیام و یا حکم ارسال شده است.