تمدید قرارداد اجاره خانه مطابق مصوبه ستاد کرونا چطور است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۹۰ #92754985

با سلام و احترام
طبق مصوبه ستاد کرونا؛ مدت قراردادهای اجاره خانه هایی که در سال ۱۴۰۰ خاتمه می یابد بطور خودکار برای یکسال دیگر با افزایش بمیزان مصوب تمدید میگردد.
لطفا بفرمائید که:
۱. تمدید خودکار قرارداد به چه معنی است؟ یعنی هیچ اقدامی جهت تمدید قرارداد لازم نیست؟

۲. در صورت عدم موافقت موجر با تمدید قرارداد طبق مصوبه، آیا لازم است مستاجر اقدامی انجام دهد؟

با سپاس

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا اظهارنامه‌ای بفرستید ...

سلام وقت بخیر
شایسته است اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید.

با درود بدوا اظهار نامه بفرستید

با درود بدوا اظهار نامه بفرستید لیکن توجه داشته باشید اجاره بها افزایش میابد

طی تنظیم و ارسال اظهارنامه ای ب موجر یادآور شوید ک طبق مصوبه ستاد و با وجود شرایط قانونی آن قرارداد اجاره با افزایش اجاره بهای قانونی تمدید می‌شود

سلام
برای ایشان اظهارنامه بفرستید و اضافه اجاره بها را نیز باید بپردازید

باسلام
۱_طبق مصوبه ستاد کرونا و اعلام وزارت مسکن وشهرسازی برای تمدید خودکار اجاره نامه ها درشرایط کرونا، نیازی به مراجعه به املاک نیست.
۲_درصورت بروز اختلاف، میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه نمائید ونسبت به ثبت شکوائیه اقدام نمائید تا پس از بررسی های لازم رای صادرشود.
مبلغ افزایش اجاره در کلانشرتهران ۲۵ درصد، سایر کلانشهرها ۲۰ درصد، سایر مناطق شهری ۱۵ درصد است.