چه مقدار از موجودی حسابم قانونا باید مسدود بشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۹۲ #92753641

سلام وفت بخیر.همسر بنده بابت مهریه از اداره ثبت اقدام کردن و پیامی برای من اومد . چند روز پیش حساب بانکی من مسدود شده حالا میخواستم بدونم که حسابی که مسدود شده همون حسابی که دارم کارم میکنم و شرکتمون به اون حساب حقوق منو واریز میکنن برای رفع مسدوی و اینکه چه مقدار از موجودی حسابم قانونا باید مسدود بشه.و اگه حقوق منو دیگه به اون حساب واریز نکنن مشکلی پیش نمیاد با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا یک چهارم قابل توقیف می باشد.

با درود تا یک چهارم قابل توقیف است

سلام تا یک چهارم قابل توقیف است

باسلام
حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است.

سلام
تا یک چهارم قابل توقیف است

با درود حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است

سلام ، زن میتواند برای احقاق حق خود {مهریه}غیر از مستثنیات دین هر مالی {حسابهای بانکی} را توقیف کند.درصورت داشت فرزند تا یک چهارم حقوق ماهانه قابل توقیف است.