با ادعای ۴ متر از ملک توسط همسایه مجاور که سند قدیمی‌تر دارد؛ چه اقدامی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #92744274

باسلام بنده یک ملکی را خریدم که سند سال ۱۳۴۷ را دارد اما همسایه‌ی مجاور میگوید که ۴ متر از ملک من داخل آن زمین است و سند تک سال ۱۳۳۸ دارد اما وقتی سند ما که سال ۱۳۴۷ صادر شده مالک این زمین مجاور امضا کرده است و در پرونده موجود است حتی سال ۱۳۹۴ پسر بزرگ وی نیز امضا کرده است حالا حق با ایشان است آیا دادگستر رای برای وی صادر میکند البته مالیک که من زمین را از وی خریدم ۶۰ سال است که ساکن این خانه است و هیچ اعتراضی نداشتند و الان ورثه آن یعنی فرزندان ادعا دارد و میگویند که فقط آنها میدانستند و مادرمان که هم اکنون زنده است البته در سند آنها متراژ مشخص است اما معلوم نیست از این زمین ماست یا زمینهای مجاور دیگر و فقط با استناد به حرف مادرشان و متراژ سند که بیشتر از وضع موجود ملکشان است

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باعرض سلام... در خصوص اضافه مساحت ذی نفع میتونه با پرداخت مبلغ برحسب ارزش مندرج دراولین سندانتقالی وسایرهزینه های قانونی معامله به صندوق ثبت وتقاضای اصلاح آن به شرط عدم تضییع حق دیگران اقدام کنه و درخصوص ادعای ایشان نسبت به ملک شما قطعا اثبات ادعا با مدعی است و باید با رجوع به دادگاه ودرخواست کارشناس ابتدا موضوع رو اثبات وحکم قطعی بگیرند

با سلام
اگر متراژ ملک شما با سندتان تطابق دارد، اعتنایی به حرف دیگران نکنید...
فرض هم اگر ادعایشان درست باشد باید با ادله و مدرک و سند اقدام قانونی نمایند که مطابق با توضیحات شما به نظر چیزی در چنته ندارند...