آیا این قانونی است که یک شکایت مرتب در شعب مختلف مطرح بشود؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۶۳ #92727622

سلام در شعبه حقوقی ۲۸ شکایت مبنی بر ابطال سند مطرح شده که رای مبنی بر عدم استماع صادر شده حالا مجددا در شعبه حقوقی دیگه دوباره همین دادخواست را مطرح کردند

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به صدور قرار از سوی قاضی طرح مجدد دعوا منع قانونی ندارد

با سلام
بله این امر میسر میباشد و مشمول امر مختومه نمیباشد

باسلام
بله ، میتوان دوباره درخواست داد (اعتبار امر مختوم ندارد)

با سلام .فقط ایراد امر مطروحه اعلام شود

سلام بله میتواند مجدد طرح دعوا نماید با همان موضوع
چون در پرونده قبلی قرار صادر شده است .
شما میتوانید تقاضای تامین دعوای واهی دهید

با درود..
قرارهای صادره منفک از احکام صادره بوده و مشمول اعتبار امر مختوم شدن نمی باشد، فلذا طرح دادخواست مجدد منع قانونی ندارد..

چون رای قطعی در این خصوص صادر نشده و صرفا قرار بوده طرح دادخواست دوباره بر مبنای همین موضوع امکان پذیر هست و خواهان میتوان با رفع نقیصه یا نقایص مجددا طرح دعوی کند