من باید به زندان بروم به خاطر این موضوع؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۵۶ #92694279

جهت دریافت اموال از امین اموال به محل کارخانه ایشان رفتم و ایشان درگیری سوری ایجاد کرد و من چون با مامور نبودم برگشتم حال از من شکایت توهین و تهدید و ورود به عنف کرده که دادسرا فقط توهین به اشخاص عادی را قبول کرد و ایشان اعتراض کرد که از قضا دادگاه تهدید را هم قبول کرد متاسفانه در توهین به اشخاص عادی شش میلیون محکوم شدم در صورتی که واقعا من اینکار را نکردم ایا به صرف شاهدان که کارگران و ذینفع هستند و گزارش کلانتری که اصلا من حضور نداشتم و دیگر هیچ مدرکی که حتی دوربین را هم میگه پاک شده مجدد برای تهدید محکوم میشوم میگوید من گفتم کارخانه را اتش میزنم؟؟اگر مجدد با این وضعیت دادگاه های ما قاضی مجدد فریب بخورد من باید به زندان بروم به خاطر این داستان؟تهدید یعنی زندان در این شرایط زندگی بخاطر هیچی برم زندان!

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،باید دفاع قوی ارائه دهید.

سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست

تصمیم دادگاه قابل پیش بینی نیست...

بادرودوسلام به دفاع شما در مرجع قضایی منوط و مرتبط می باشد.

با سلام
اولا برای اثبات هر ادعایی در محکمه بایستی مدارک و ادله و مستنداتی در دست باشد در غیر آن نمیتوان شخص را صرف یک ادعای واهی محکوم و یا مجازات نمود
در مورد مشکل شما نیز بایستی ادله و مدارک طرفین دعوی و در کل پرونده طرفین رویت شود تا بتوان در مورد اینکه چه کسی محکوم یا تبرئه میشود اظهار نظر نمود

بااحترام
باید دفاعیات خوبی انجام دهید و نتیجه قابل پیش بینی نیست

با درود
این موضوع بستگی به نحوه دفاع و ارائه مستندات شخص شاکی دارد. بهتراست در این خصوص با متخصص امر مشاوره نمایید.