ایا دانشگاه از نیروی انتظامی استعلام میکنه یا فقط به گواهی سو پیشینه اکتفا میکنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۸۸ #92666524

با سلام و ادب
حدودا دو سال پیش برادر منو موقع حرف زدن داخل ماشین پلیس میگیره و به کلانتری میبره اونجا ازشون عکس میگیرن و فرم پر میکنن بعد خانواده هر دو طرف رضایت میدن و بعد بهشون میگن یه هفته بعد بیاین مشاوره یه هفته بعد میرن مشاوره و مشاور یکم حرف میزنه بهشون بعد میگه میتونید برید الان که برادر من به دانشگاه فرهنگیان قبول شده آیا مشکلی براش هست یا نه لازم به ذکر هست که از اون اتفاق به بعد دو بار گواهی عدم سو پیشینه گرفته که مشکلی نداشته و اینکه چون در نیروی انتظامی آشنا داریم ازش پرسیدیم گفت تو سیستم ثبت شده فقط رابطه کلامی داشتن حالا میخواستم بدونم ایا دانشگاه از نیروی انتظامی استعلام میکنه یا فقط به گواهی سو پیشینه اکتفا میکنه اگه استعلام کنه نیروی انتظامی اینو میگه بهشون اگه بگه چه اتفاقی می افته ممنون میشم پاسخ بدین .🙏

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام گواهی عدم سوپیشینه کفایت میکند.

درود بر شما. ارایه گواهی عدم سوء پیشینه از طرف شما کافی است

بادرودوسلام گواهی عدم سوپیشینه کافی است.

با احترام ارائه سوپیشینه کفایت می کند

گواهی عدم سوپیشینه کفایت مینماید .

باسلام
ارائه گواهی عدم سوپیشینه کافی میباشد .

سلام با گواهی سوپیشینه کفایت می کند موفق باشید