آیا شخصی که دخترش را به برادرش داده است بعد از فوت برادر؛ دختر ارث می برد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۲۱ #92646058

شخصی دختر خود را در زمان تولد به برادرش می دهد بدون اینکه از طریق مراجع قانونی اقدام کنند و اسم دختر در شناسنامه برادر ثبت می شود حال برادر فوت کرده سوال این است که دختر ارث میبرد یا نه ؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام هر شخصی در انحصار وراثت نامش باشد ارث خواهد برد.

خیر این دختر ارث نمی برد.

هر شخصی در انحصار وراثت نامش باش ارث میبرد

باسلام اگر در انحصار وراثت به عنوان ورثه اسمش باشد بله ارث میرسد

اگر سایر ورثه ادعای نفی نسب نکرده باشند و اثبات نشده باشد براساس شناسنامه بله ارث میبرند

خیر دختر شما به عنوان برادر زاده از عمو ارث نخواهد برد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اگه اثبات بشه که فرزند برادر بودن خیر