هنگام فروش گفته ام که خودرو یک طرفش تعویض شده، آیا بابت این موضوع میتوانند شکایت کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۷ #92626830

سلام
بنده پنج ماه پیش یک دستگاه کامیون فروختم که هنگام فروش گفتم یک طرف ماشین بدنش تعویض شده در قولنامه هم ذکر شده ایشون الان اومدن میگن تو نگفتی رنگ شده و فقط گفتی تعویض شده.
آیا از این میتونن شکایت کنن؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی قرارداد را ملاحظه نمود اگر نوشته شده تعویض پس به نظر میرسد شکایت ایشان بی دلیل می باشد

سلام خودرو شما کارشناسی میشود و باید قرارداد شما هم مطالعه گردد که آیا این حرف درست است و عیب دارد

وقتی درقراردادتعویض ذکر شده و تعویض هم صورت گرفته لذا شکایت ایشان نتیجه ندارد

با سلام
بستگی به قرار داد و شهود دارد

با سلام.‌
جنای شکوری نیا خیر. ایشان نمیتواند ادعای فسخ معامله کند یا به هر دلیلی از شما شکاایت کند. چون که شنا در قولنامه ذکر کردید که عوض شده است.
بابت رنگ شده قسمت تعویضی هم حرفشان محکمه پسند نیست رنگ کردن فلز تعویضی جزئی از ذات این عمل است . شما که نمیتوانستید با رنگ آهن زنگ زده آن را به ماشین متصل کنید پس عرفا و عقلا قطعه باید به رنگ ماشین در میامده و روی بدنه ماشبن نصب میشده که این از بدیهیات است و اصلا نیازی به گفتن نبوده.

نگران نباشید

سلام دوست گرامی
تفاوتی نمی نماید و ایشان دارند سفسطه می کنند و امکان اخذ خسارت یا فسخ ندارند

قراردادتان بایستی مطالعه شود
ولی بنظر میتوانند از شما خسارت بخواهند