در صورتیکه طرح حق عبور کوچه تصویب نشده باشد میتوان به آن رای داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۵ #92553960

پدرم زمینی هم جوار زمین عمویم دارم که از قسمت شمالی آن مقدار ۴ متر برای عبور و مرور به آنها راه داده .حال عمویم که دو پسر دارد در داخل همان زمین یه خانه دیگر ساخته اند و میگویند که از قسمت جنوبی آن نیز مقدار ۶ متر باید به ما راه عبور و مرور بدهی . البته آنها میگن که این ۶ متر کوچه در طرح هستش . طرحی که اونا ازش حرف میزنن هنوز تصویب نشده .‌ماهم اون قسمت جنوبی را حیاط خانمان هستش .حال رفتن از ما شکایت کردن . به نظر شما طرحی که تصویب نشده قاضی به نفع اونا رای میده یا پدرم . ممنون .ازتون خواهش میکنم وضح برامون توضیح بدید فرض کنید با شورای حل اختلاف هم حل نمیشه و به دادسرا رفتیم اونوقت حکم چیه . خیلی خیلی ممنونتونم.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارجاع امر به کارشناس رسمی منتخب دادگاه موضوع تعیین تکلیف خواهد شد به بیانی کارشناس متخصص بررسی و اعلام نظر میکنه