از کجا میتوانم متوجه شوم سهم الارثم چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #92547488

سلام به همه وکلای عزیز
پدر من ساختمانی متشکل از ۲ طبقه مسکونی و ۴ ملک تجاری (همگی مسکونی و تجاری در یک ساختمان واحد هستند) برای من و برادرم ارث باقی گذاشته است. سهم من شده ۲/۷۵ دانگ و سند این میزان دانگ از ساختمان را دارم ولی سندم کلی است و فقط ثابت میکند ۲/۷۵ دانگ از یک ساختمان متعلق به من است. چگونه میتوانم جزئی تر متوجه این شوم که به دلیل این ۲/۷۵ دانگ، مثلا چند متر تجاری یا چند متر مسکونی یا مثلا چقدر مسکونی و چقدر تجاری را در اختیار خواهم داشت؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، شما از طریق اداره ثبت محل برای افراز اقدام نمایید و در صورت غیرقابل افراز بودن از طریق دادگاه اقدام به گرفتن دستور فروش کنید

سهم ۲/۷۵ دانگ برای شما از کل مال مشاع ( مسکونی ، تجاری ، اداری ) می باشد و اگر لازم باشد می توانید دستور فروش مال مشاع از دادگاه بگیرید

با سلام
یعنی ار تجاری و مسکونی و اداری هر کدام شما به اندازه ۲/۷۵ دانگ برای شماست اگر لازم باشد می توانید دستور فروش مال مشاع از دادگاه بگیرید