رای عدم تمکینشو گرفتم اجراییه هم صادر شد، دیگر چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۷ #92537477

سلام
من ی نامزد کردم تا الان ۴۷ مورد پرونده در شعبات مختلف علیه بنده ثبت کرده. اخیرا هم شکایتی کرده با موضوع ضرب و شتم که نه پزشکی قانونی داره نه چیزی طبق نظر روانشناس معتمد دادگاه ایشون مشکل روحی و روانی هم داره که همین موضوع باعث عدم ثبات اخلاقی و رفتاریش شده رای مهریه اومده هر ده ماه یه سکه باید بدم. رای عدم تمکینشو گرفتم اجراییه هم صادر شد خونه نیومد الانم درخواست ازدواج مجدد دادم. طلاق هم حاضرم بدمش. اما میگن سیصد ملیون تومن نقدی باید بدی
راهی نیست که از شرشون خلاص شم این همه شکایت کردن هیچ کدوم هم به نتیجه نرسیده از کار و درس و زندگیم افتادم
سپاس...

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

 دادگاه هنگام طلاق ازسوی زوج ، ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه، اطفال و حمل را معین و همچنین اجرت‌المثل ایام زوجیت طرفین مطابق تبصره ماده (۳۳۶) قانون مدنی تعیین و در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه‌های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می‌کند.

سلام
می توانید دادخواست طلاق دهید
در ارتباط با مهریه نیز که به طور قانونی بصورت اقساط در حال پرداخت می‌باشد.
در صورتی که زوج ناشزه نباشد نصف دارایی شما نیز که در طول زندگی مشترک کسب نموده‌اید به ایشان تعلق خواهد گرفت.

سلام دادخواست طلاق بدید.
مهریه هم که قسطی در حال پرداخت است.
مشکل حل میشود.