آیا راه قانونی‌ وجود داره که این مشکل خانوادگی رو حل کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۳۲۷ #92519978

سلام، دوست من بخاطر رابطه داشتن ( یه رابطه معمولی) با یه پسر توسط پدرش توی خونه حبس شده. موبایلش هم ازش گرفته شده. بطور کلی قبل از این ماجرا هم خانواده محدودیت‌های زیادی برای ایجاد کردن و کلافه شده و میخواد خودکشی کنه.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید

باسلام بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

"با سلام"
میتوانند از ریش سفیدی در خانواده یا وساطت اقوام و مشاوره استفاده نمایند

چنین مشکلاتی از طریق مشاوره یا وساطت خانوادگی میسر بوده و در صورتیکه موضوع حاد باشد باید موضوع را به اورژانس اجتماعی اطلاع دهید .

سلام و درود، اساسا ایجاد حبس یا حصر خانگی و غیره برای هر شخصی بدون مجوز قضایی ممنوع است؛ اما در مساله حضانت و تربیت فرزندان ، طبیعتا والدین دارای اختیاراتی می باشند که البته این اختیارات تا حد متعارف جایز خواهد بود؛ شما ذکر نکرده اید که دوستتان چند سال دارد، که در صورت هجده سال یا بیشتر بودن سن وی ، اقدامات قانونی بیشتری می توان انجام داد؛ توصیه می گردد از بزرگ تر ها و یا افراد صاحب احترام برای تغییر رویه ی پدر دوستتان استفاده کنید، و هم چنین دوست خود توصیه به اجتناب از اقدامات غیرمنطقی نمایید؛ و در آخر اگر راهی نبود با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و وضعیت دوستتان را برای رسیدگی شرح دهید؛ موفق باشید.

سلام و درود
اگر حضور دوستتان در خانه پدری موجب آسیب و ضرر جسمی و روحی می شود ، در صورتی که پدر بزرگشان زنده هستند میتوانند درخواست قیمومت پدر بزرگشان را کنند .