عدم توجه به ابلاغیه ی دادگاه و عدم حضور در موعد مقرر

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۰ #92517153

سلام وقت بخیر بنده پیرو ابلاغیه ی ای که دادگاه برایم صادر کرد،به شعبه مربوطه مراجعه کردم، دادیار محترم فرمودن که فعلا وقت کافی ندارم و برو بعد از تعطیلات عید فطر بیا،بعداز آن هم بنده به علت ضیق وقت و مشغله ی کاری نتوانستم حاضر شوم، حالا از طرف پاسگاه محل آمدن برای حکم جلب من. الان من باید چه اقدامی انجام بدم؟ البته ذکر کنم که من پیمانکار ساختمانم و کارگرم از ارتفاع افتاد و از من شکایت کرد.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
اتهام شما تسبیب در ایراد صدمه یا صدمات بدنی غیرعمدی ناشی از عدم رعایت مقررات آیین‌نامه‌های حفاظتی و ایمنی حین کار می باشد در صورت تایید قصور شما - به هر میزان که بر اساس نظر کارشناس مشخص خواهد گردید - ، به پرداخت دیه در حق شاکی محکوم خواهید شد. و همچنین مجازات قانونی عدم رعایت مقررات و مسائل ایمنی در حق صندوق دولت.
بنابراین چون در مهلت مقرر مراجعه ننموده اید ، مطابق قانون ، بدوا با هماهنگی با یکنفر وثیقه گذار به شعبه مراجعه کنید و با لایحه ای مراتب حضور در مهلت مقرر را به دادسرا اعلام کنید ، بهتر است از خدمات وکیل دادگستری دارای سابقه فعالیت در این زمینه بهره ببرید.

با سلام و احترام
نتیجه عدم حضور جلب است نسبت به طرفین
لذا حتما حضور یابید در شعبه و ضامن یا وثیقه ای با خود داشته باشید
سپس نسبت به دفاع از اتهام انتسابی اقدام نمائید

با سلام
به دلیل عدم حضور متاسفانه حکم جلب شما از سوی دادسرا صادر شده است
بایستی در شعبه حاضر و حتما وثیقه ای به جهت ضمانت با خود ببرید

سلام شما در این مرحله اقدام به تهیه وثیقه نمایید و در ادامه نسبت به تهیه دفاعیه مناسب اقدام نمایید !

سلام
بهتر حضور داشته باشید ولی لایحه دفاعی تنظیم کنید
بهتر مشاوره تلفنی بگیرید کامل مشکل و عواقب ان بررسی بشه