پیگیری دزدی اموال قیمتی و کلکسیونی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۴ #92500

با سلام من حدود6 ماه پیش با یک نفر در تلگرام دوست شدم و بعد از چند بار دیدن همدیگه و اعتماد کردن از منزل یکی از دوستان من وسایل انتیک و عتیقه به سرقت برده و ما نه ادرسی داریم ازش نه عکسی فقط یک شماره موبایل و چند پیام که نوشته وسایلتون میارم اما گوشیش خاموش کرده چطور میتونیم از روی شماره یا تلگرام که شماره نداره حکم جلب و پرینت شماره هاش رو بگیریم

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرینت پیامک را نمیتوانید بگیرید لذا در صورتیکه مطمئن هستید سرقت توسط ایشان بوده و بتوانید این موضوع را اثبات کنید باید در دادسرا علیه ایشان شکایت کیفری کنید.