ماشین رو توقیف کرده با شکایت علیه همسر خود بابت مهریه بنده باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۵ #92486456

سلام بنده سال ۹۶ از خواهر خود یک ماشین خریداری نموده و کل پول را پرداخت کرده و مبایعنامه نوشتم که به اسم شوهرش بوده و بعد از فوت او انجام شده و حالا نمیاد سند بزنه و رفته ماشین رو توقیف کرده با شکایت علیه همسر خود بابت مهریه حالا بنده باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به مبایعه نامه اعتراض ثالث اجرایی بزنید.

بادرودوسلام دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهید.

دادخواست اعتراض ثالث اجرائی ارائه بدهید. ..

از طریق دادگاه اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید و مبایعنامه خود را ارائه دهید

با درود از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست اعتراض ثالث اجرائی ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

دادخواست اعتراض ثالث اجرائی ارائه بدهید.