اگر نفر چهارم پول نفر سوم را ندهد تکلیف من چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #92476253

با سلام و خسته نباشید
ندانسته خودرویی اجاره ای خریدم که فروشنده هم موقع خرید خودش هم نفهمیده. ماشین یک سال است که دست اینجانب است. نفر اول و صاحب پلاک و سند خانمی است در بندرعباس که بعد از چندین بار معامله، پلاک و سند تعویض نشده. معاملات همه قولنامه ای بوده و به کسی وکالت داده نشده، دو بار در بندر عباس و سه بار در فردوس معامله شده. نفر سوم به نفر چهارم بصورت دست نویس اجاره داده و نفر چهارم به شهر فردوس آورده و فروخته است. من نفر هفتم هستم. قبل از اطلاع از اجاره ای بودن خودرو، الزام به تنظیم سند اقدام کردم که نفر سوم وکیل گرفته و جلوی اجراییه میگیرد تا پولش را، نفر چهارم بدهد و فعلا دارد اجاره نامه دست نویسش را ثابت میکند. با تورم پیش آمده من باید چکار کنم تا خودرو را از من نگیرند؟
اگر نفر چهارم پول نفر سوم را ندهد تکلیف من چیست؟
لطفا راهی نشانم دهید تا متضرر نشوم
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه قولنامه هایی که از مالک اول تا شما که چندمین مالک هستید معتبر باشند و ابطال نشوند کسی نمی تواند خودرو را از شما بگیرد و چنانچه مالک اول و سایر منتقل کنندگان به حکم دادگاه محکوم به انتقال سند شدند باید سند منتقل شود و نمی توانند از اجرای آن خودداری یا جلوگیری کنند در نهایت چنانچه حکم را اجرا نکردند دادگاه می تواند راسا اقدام به فرستادن مامور و تنظیم سند کند.

سلام دوست عزیز
بهرحال این خودروی که شما خریدید اگر ثابت شود که مال غیر است پس مال غیر را خریده اید و می توانید علیه ید قبلی شکایت کنید و از او بخواهید که ثمن معامله و خسارت وارد شده به شما برابر خودرویی که خریدید و بدهد