تاخیر در تنظیم سند آپارتمان از سال ۹۴ تاکنون چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۳ #92471685

سلام ببخشید من سال ۹۴ آپارتمان خریدم همه پولشم دادم این اقا سند نمیده به من برای هر روز هم ۱۰۰ هزار تومان ضرر زیان نوشتیم سال ۹۷ هم از دادگاه تحویل گرفتم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شمادر تاریخ فوق الذکر به دفتر اسناد واملاک مراجعه واعلام حضور خود را جهت تنظیم اعلام نمایید وتوسط شهودین وسر دفتر صورت جلسه تنظیم نماید وطبق آن یه برگ اظهار نامه به طرف مقابل دهید وبعد از مراحل بعدی به دادگاه مراجعه نمایید ودر خواست انتقال سند وکلیه خرج ومخارج انجام شده رامطالبه نمایید

سلام اگه ۱۰۰ تومان خسارت تاخیر در تنظیم سند باشد تا روزی که سند تنظیم شود این خسارت محاسبه میشود ( البته به شرطی که ثابت شود فروشنده از تنظیم سند خودداری نموده و شما به تعهدات خود کاملا عمل کرده و در روز معین در دفتر مربوطه حضور داشتید و فروشنده به گواهی سردفتر یا دو شاهد عدم حضور داشته) ولی اگه خسارت در تحویل باشد تا روز تحویل محاسبه شده است