اگر من پولو بدم بهش شاید یه نفر دیگه بیاد و یه اجاره نامه بیاره به اسم مالک قبلی، من چیکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۷۴ #92441046

من یه خونه خریدم که مستاجر داشت، و توی قولنامه هم ذکر شد مستاجر داره و ۵۸ ملیون هم از قیمت کسر شد که من بعدا به مستاجر بدم، اما اسمی از نام مستاجر برده نشد، حالا مستاجر اجاره نامشو اورده نام موجر چیز دیگست، فروشنده قبلی نیست، وکیل یا نماینده قانونیش هم نیست، اگر من پولو بدم بهش شاید یه نفر دیگه بیاد و یه اجاره نامه بیاره به اسم مالک قبلی، و به اونم باید پول بدم، بوی کلاهبرداری میاد، الان من چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید ابتدا موارد مندرج در قولنامه را با سند ملکی خود مطابقت نموده و برای جلوگیری از اقدامات احتمالی در آینده بهتر است از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید !

با سلام
برای پرداخت این مبلغ یا بایستی مبلغ را به مشاور املاک تحویل و رسید معتبر اخذ نمایید تا خود شخصا اقدام کند
یا از طریق اخذ امضا و رسید از فروشنده ملک و در حضور وی مبلغ را به مستاجر تحویل دهید
یا مستاجر اقامه دعوی بر علیه موجر نماید تا از طریق قانون این امر انجام گیرد

در صورت عدم تطابق اجاره نامه با مدرک موجود نزد شما بهتر است که استرداد ودیعه را منوط به طرح دعوی مستاجر نمایید تا ودیعه به موجب حکم قضائی و تحت نظر دادگاه مسترد شود .

اولا ببنید خونه سند رسمی خورده یا نه وبعد در زمان تحویل منزل دست چه شخصی بوده شاید این ملک چند دست چرخیده واون مستاجر مالک قبل از این باشد از ایشون یک تعهد بگیر ویک قولنامه جدید هم بنویسید با نام خودتون باهمون مدت قرارداد باقی مونده که داخل اون دیگه شبه ای نباشه

بهتر است از فروشنده جزئیات قرارداد را سوال کنید شاید ملک پیش از مالکیت ایشان هم اجاره بوده و قرارداد به نام مالک قبلی است یا مستاجر ملک را به مستاجر دیگر اجاره داده است. میتوانید صبر کنید تا مستاجر اقدام قانونی کند و با دستور دادگاه ودیعه را به کسی که دادگاه محق دانسته پرداخت کنید.

از طریق شورا درخواست تخلیه کنید و ودیعه به صندوق دادگستری واریز کنید .