میتوانم یارانه ام را از همسرم بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #92421185

با سلام
بهمن ۹۳ با همسرم عقد کردم ایشان اقدامی برای جدا کردن من و خودش از خانواده و ثبت ان به عنوان یک خانواده در سیستم نکردن یارانه من ۶ ماه بعد در حالی که هنوز عضو خانواده پدرم بودم قطع شد بهمن ۹۵ صاحب فرزند شدیم که تاکنون هیچ یارانه نگرقته همسرم همچنان پدرش یارانه شو میگیرم طلاق نگرفتم ولی خضانت فرزند دارم و حاضر به تمکینم هستم همسرم به عنوان سرپرست خانوار باید یارانه شو جدا کنه تا منو بچه یارانه بگیرم درامد همسرم ۷۰۰ هزار تومنه و منم خانه دارم مهریه ام اجرا گذاشتم حساب هاشون بسته ولی یارانه رو پدرشون دریافت میکنه
ایا میتونم شکایت کنم و در دفاعیه باید چه چیزی عنوان کنم
میتونم خسارت این مدت که یارانه نگرفتم از همسرم بگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منوعیتی در خصوص اخذ یارانه برای شما وجود ندارد

سلام معمولا به حساب سرپرست خانوار واریز میشه می تونید به استناد عقد نامه از مراجع ذیصلاح اقدام به جدانمودن یارانه تون بکنید

سلام
بله ممنوعیتی در خصوص اخذ یارانه برای شما وجود ندارد

با درود
همسر شما باید با مراجعه به پلیس+۱۰ به عنوان سرپرست خانواده در خواست جدا کردن یارانه را داشته باشد ، و دریافت یارانه در این مدت نیز چون با رضایت خود همسرتان بوده قابل مطالبه نیست ، ولی اگر زوجین طلاق گرفته باشند و اقدام به جدا کردن یارانه از خود باشند، و این تصمیم بین زوجین به صلاحیت رسیده باشد می توانند به مرکز پلیس +۱۰ مراجعه کنیدد ولی اگر توافقی بین شما برای جدا کردن یارانه نباشد باید به فرمانداری شهر محل اقامت خود مراجعه کنید .
قبل از طلاق امکان جدا کردن یارانه برای آن ها وجود ندارد. اگر بخواهند یارانه خود را جدا کنید باید طلاق بگیرند و با مراجعه به مراکز پلیس+۱۰ سرپرست خود را تغییر داده و از اول ثبت نام کنند.
که امیدوارم این اتفاق بین شما و همسرتان اتفاق نیافتد.

سلام وقت بخیر
یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز می گردد چنانچه تا کنون اقدامی نکرده اند می توانید با استناد به عقد صورت گرفته و تولد فرزندتان یارانه را درافت نمایید.