آیا قاضی میتواند حکم جلب همسرم را صادر کنند یا تا زمان دادگاه تجدید نظر باید صبر کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۵ #92389927

با سلام با توجه به اینکه در دستور موقت استرداد طفل سه مرتبه با مامور کلانتری به درب منزل همسرم رفتم و درب را باز نکرد و ۴ ماه هست که فرزند ۲ ساله ام را ندیده ام اگر در دادگاه حضانت نیز فرزند را نیاورد آیا قاضی میتوانند حکم جلب همسرم را صادر کنند یا تا زمان دادگاه تجدید نظر باید صبر کنم؟ متشکرم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حکم جلب به علت حضانت فرزند صادر نمی‌شود.شما تا زمان صدور رای باید منتظر باشید.

با سلام
اولا اجرای رای تا زمان قطعیت آن میسر نمی باشد
ثانیا در مورد حضانت جلب صادر نمی شود و صرفا الزام وجود خواهد داشت .

درود
در این خصوص جلب صادر نمی شود ولی می توانید الزام ایشان را بخواهید.

سلام و درود اتهام مذکور عدم اجازه ی ملاقات با فرزند بوده و منجر به جزای‌ نقدی‌ خواهد ‌بود؛ برای اجرای دستور موقت می توان به زور و اجبار مامورین قانونی متوسل‌ شد؛ آرزوی بهروزی.

با سلام - قانون در این خصوص راهکار ارایه کرده و می توانید شکایت کنید.

شما باید به جرم ممانعت از دیدار طفل شکایت کنید

با درود.
ماده۵۴ - هرگاه مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.