طرح شکایت در دادسرای نظامی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۱۷۴ #92385952

سلام
یک فرد نظامی با تهدید به قتل و توهین و فحاشی خود را وابسته و منتسب به یک نماینده مجلس میداند که طی یک تماس تلفنی مرا تهدید به قتل کرد. فایل صوتی ایشان که نشان میده که بی شرمانه هم فحاشی کرده هم تهدید به قتل موجوده
نام و نام خانوادگی و نام پدر و محل تولدایشان را میدانم و میدانم که نظامی هست
برای شکایت از ایشان باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر مامور در قالب ضابط دادگستری مثلا ( مامور عملیاتی پاسگاه انتظامی ) در حوزه انجام وظیفه ضابطی ایراد کرده باشد، دادسرای عمومی و انقلاب صالح به رسیدگی است و لاغیر دادسرای نظامی صالح به رسیدگی است، و اما با استخراج فایل صوتی تهدید کننده و استناد به اماره فایل صوتی اقدام به طرح دعوا کنید

دادگاه نظامی صالح می باشد ‌

دادسرای نظامی صلاحیت دارد.

باسلام دادگاه نظامی صالح به رسیدگی است

با درود دادسرای نظامی صالح به رسیدگی است

سلام.اگر موضوع اتهام جنبه عمومی داشته باشد واز باب نظامی بودن نباشد دادسرای رسیدگی به جرایم نیروهای مسلح صالح به رسیدگی است.

با سلام
با طرح دعوی کیفری بر علیه شخص مذکور مبنی بر تهدید به قتل و فحاشی و توهین از طریق دادسرا اقدام نمایید
و کلیه مدارک و شواهد و مستندات موجود را ضمیمه شکواییه و یا در جلسه دادرسی ارایه نمایید .