آیا زوجه می تواند مبلغ ودیعه مبلغ مسکونی که به نام زوج نیست را توقیف کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۱ #92384623

اگر قرارداد رهن منزل مسکونی که زوج در آن سکونت دارد به اسم شخص دیگری باشد ، برای مطالبه مهریه آیا زوجه میتواند مبلغ رهن را توقیف کند و یا زوجه این ادعا را مطرح کند که زوج برای فرار از توقیف مبلغ ودیعه قرارداد را به اسم شخص دیگری تنظیم کرده است ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه نمی تواند مبلغ رهن راتوقیف کند . چون یه موجب قرارداد اجاره زوج مالک پول رهن نیست

خیر مبلغ ودیعه قابل توقیف نیست و بدلیل اینکه قرارداد بنام شخص دیگری است نمیتوان چنین ادعایی را مطرح نمود .

سلام
حتی اگر قرارداد به نام زوج نیز می بود باز هم امکان توقیف ان مبلغ وجود نداشت

با سلام.‌

خیر امکان این امر وجود ندارد.

و معامله و انجام عمل به قصد فرار از دین باید با دلایل بسیار محکم اثبات شود.