نفقه معوقه رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۱۴ #92334862

با سلام در طلاقی که به درخواست زوج است در دادگاه بدوی رای طلاق صادر و با ارجاع به کارشناس میزان نفقه تا ان زمان مشخص گردید زوجه اعتراض زدن و پرونده به دادگاه تجدیدنظرو سپس دیوان ارسال گردید و حدود ۱/۵سال طول کشید و زوجه برای این ۱/۵ سال نفقه که تعیین نشده باید چکار کند ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه نفقه می توانید ارائه دهید. حقوقی است و مجازات ندارد.
شکایت کیفری ترک نفقه می توانید ارائه دهید. کیفری است و مجازات هم دارد.البته شرایطی دارد که باید فراهم باشد.

سلام
کافی است از طریق دفتر الکترونیک قضایی اقدام دادخواست مطالبه نفقه معوقه نمایید .

برای مطالبه نفقات معوقه باید دادخواست بدهید.

با سلام و درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست نفقه معوقه را بدهید.

با سلام ، می توانید دادخواستی مبنی بر مطالبه نفقه معوقه مطرح نمایید .

با سلام و درود
در این خصوص اگر مورد حکم قرار نگرفته است دادخواست دهید.

درود
در صورت عدم تعیین نفقه تا زمان طلاق و عده ،دادخواست مطالبه نفقه معوقه را مطرح نمایید ‌ .