در صورت تاخیر در تخلیه ملک،دادگاه مستاجر را ملزم به پرداخت اجرت المثل میکند یا خودش باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۱ #92333391

باسلام
آیا در صورت تاخیر در تخلیه ملک توسط مستاجر، دادگاه مستاجر را به پرداخت اجرت المثل و کرایه خانه محکوم میکند یا صرفا مستاجر باید اجرت المثل پرداخت کند؟

در قرارداد ما بندی وجود دارد که درصورت تاخیر در تخلیه ملک، مستاجر ماهانه یک میلیون تومان خسارت و اجرت المثل پرداخت کند.

باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداجرت المثل قید شده در قرارداد قابل اخذ می باشد .

مطابق متن قرارداد چون هم وجه التزام لحاظ شده است هم اجرت المثل شما بایستی وجه التزام را بهمراه اجرت المثل بپردازید . مگر اینکه دادگاه فقط شما را به وجه التزام محکوم نماید .

اجرت المثل قید شده در قرارداد قابل مطالبه است

سلام فقط به همان اجرت المثل محکوم می گردد .

دریافت اجرت المثل به همراه کرایه توامان امکان ندارد
اما در صورتی که وجه التزامی در قرارداد نوشته شده باشد مطابق همان رفتار خواهد شد.