ایا میتونم بدون عقدنامه و فقط از روی یه رونوشت محضر جدا بشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۲ #92329834

باسلام من چن سال پیش عقد نامه مون مفقود شد و بعد از اون همسرم نذاشت برم دنبالش فقط یه رونوشت از محضر گرفتیم الان من میخام جدا بشم همسرم دست بزن داره خسیسه بد دهنه بچه هام ازش میترسن حق بیرون رفتن ندارم کلا هیچ حقی رو بهم نمیده و با هیچکسم رابطه نداره من مهریه امو نمیخام فقط یک مقدار بهم بدهکاره و در قبال حضانت بچه ها مهریه امو حلال میکنم ایا میتونم بدون عقدنامه و فقط از روی یه رونوشت محضر جدا بشم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می توانید با رونوشتی که در اختیار دارید جهت طلاق اقدام نمایید.
در صورتی که فرزندتان کمتر از هفت سال باشند حضانت و نگهداری ایشان با شما خواهد بود و پس از آن نیز در صورتی که بتوانید عدم صلاحیت همسرتان را اثبات کنید حضانت آنها به شما اعطاء خواهد شد.
در ارتباط با مبلغی که ایشان به شما بدهکار می باشند در صورتی که رسید و یا شاهدی دارید می توانید نسبت به مطالبه ی آن اقدام نمایید.

بله با همان رونوشت اقدام نمایید

با سلام
اگر رونوشت مورد نظر موجب اثبات زوجیت گردد قابلیت اجرا خواهد داشت