چگونه جلوی تعریض مجدد ملک را بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۶ #92324233

سلام زمین بنده قبل از تعریض ۱۱۴۴ متر مربع بوده که در سال ۷۹ برابر توافق با شهرداری برای بزرگتر کردن کوچه به ۱۰۱۲ متر مربع کاهش یافته یعنی ۱۳۲ متر مربع تعریض شده بدون دریافت امتیاز که در همان سال ( ۷۹ ) با اخذ پروانه ساختمان اقدام به ساخت و ساز نمودم که پس از ساخت و ساز ۷۳۰ متر مربع از زمین که دارای سند تک برگی است است باقی ماند.تمام اسناد و مدارک اعم از تعریض و مجوز دیوار کشی موجود هست. اکنون (سال ۹۹) که میخواهیم ۷۳۰ متر را تفکیک نمایم با عنایت به اینکه قدرالسهم شهرداری را هم چند روز گذشته نقدا پرداخت نموده ام باز هم شهرداری خواستار تعریض و عقب نشینی مجدد برای بزرگ کردن کوچه شده است. ایا شهرداری هرچند دفعه که بخواهد میتواند ملک را تعریض کند؟ ایا راهی برای جلوگیری از تعریض مجدد ملک هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

رضایت شما الزامیست

شهرداری باید رضایت شما را جلب کند در غیر این صورت نمی تواند شما را مجبور به عقب نشینی کند

درود بر شما، شهرداری بدون جلب رضایت شما نمیتواند اقدامی انجام دهد.

با درود بدون رضایت شما ممکن نیست.

شاید بشه بر اساس قوانین شهرداری و زمین شهری کاری کرد منتها باید مدارک و موقعیت ملک را از نظر ثبتی بررسی کرد.
در صورت تمایل می تونید مشاوره تلفنی بگیرید

درود
تا رضایت شما را جلب نکند شما مجبور به عقب نشینی نمی شوید.

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.