من هیچ شاهدی برای پرونده ام ندارم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۸ #92319620

برای باز پسگیری فرزندم از همسر سابقم به بدون اطلاع بنده او را از پارک به منزل برده بود به منزل ایشان مراجعه نمودم. که مشاجره لفظی بین بنده و ایشان شکل گرفت که یکی از اقوام ایشان من رو به داخل کشید و مورد ضرب جرح قرار داد. حال بنده از او شاکی شدم و او از بنده که دفاع از ناموس را مطرح میکند. تمام اعضای خانواده او شاهدانش شدند و بنده هیچ شاهدی ندارم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
می توانید از دادگاه جرح شهود را درخواست نمایید و از حق سوگند استفاده نمایید.

با سلام
میتوانید شهود را جرح کنید

میتوانید شهود را جرح کنید و از حق قسم استفاده نمایید

با سلام، شما برای اثبات ادعای خود (ضرب و جرح منجر به صدمه بدنی)دلیلی ندارید، و لذا میتوانید منکر را به اتیان سوگند از دادگاه درخواست کنید. واما چنانچه از شما به تعرض به ناموس ، شکایت شده ، در این مورد شهادت گواهانی که سوگند یاد نموده اند را مورد بررسی قرار دهید چونکه در شهادت کذب ، تناقض گویی گواهان آشکار می شود و این به نفع شماست.

سلام و درود
بر مبنای دلایل موجود مثل شهادت شهود قاضی بررسی میکند و شما میتوانید شهود را جرح کنید و درصورتی که شهود بر شهادتشان باقی ماندند نسبت به حکم تمکین کنید و مجازات را بپذیرید و مطمئنا شهود و شاکی در مدت زمان کوتاهی به نتیجه ی کتمان حق و شهادت دروغ نابود خواهند شد.
نظریات پزشکی قانونی با توجه به اینکه دیگرزنی و ایراد ضرب و جرح عمدی راتایید میکنند در شرایطی و با وجود اماراتی موجب علم قاضی و محکومیت جانی به پرداخت دیه و تحمل مجازات حبس خواهد شد.
پس از مرحله ی دادسرا و گذشت زمان نسبتا طولانی امکان عدول شهود از شهادت نیز وجود دارد.
با آرزوی بهترینها