اتیان سوگند یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۹۹ #92307982

سلام. تو تجدید نظر خواهی یه پرونده مالی (حقوقی) که طرف مقابل محکوم به پرداخت شده در یکی از موارد تقاضای اتیان سوگند کرده اگر تجدید نظر موافقت کنه چی میشه یعنی هر دو طرف باید قسم بخورن و موضوع قسم رو طرف مشخص میکنه یا قاضی... طرف من ادم دروغگوییه میدونم راحت قسم میخوره منم بابت طلبم حاضرم قسم بخورم میشه منم به قاضی بگم قسم میخورم که طلبکارم و ایشون به من بدهکارن یا اینکه صرفا با قسم تجدیدنظر خواه همه چی تمومه و من دیگه نمیتونم دفاعی کنم.تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر اتیان سوگند یعنی به منظور ارائه دلیل برای اثبات ادعا یا دفاع در قبال دعوی، قسم یاد کنید

با احترام ، اتیان سوگند یعنی به منظور ارائه دلیل برای اثبات ادعا یا دفاع در قبال دعوی، قسم یاد کنید

سلام
وقتی دلیل کافی وجودندارد از اتیان استفاده می‌شود سوگند خواهان برای اثبات کفایت می‌کند اگر خوانده نیز سوگند بخورد سایر ادله بررسی می‌شود

سلام
قاضی بدون درخواست مدعی، حق سوگند منکر را ندارد. اگر خوانده ی دعوا، منکر ادعای خواهان شود و خواهان دلیل و مدرکی مبنی بر اثبات ادعای خود نداشته باشد می تواند تقاضای اقامه سوگند توسط منکر را مطرح کند. در نتیجه، دادگاه «قرار اتیان سوگند» صادر می کند. در قرار اتیان سوگند، قاضی موضوع سوگند و شخصی که باید اقامه سوگند نماید را مشخص می کند.

با سلام
اتیان سوگند یعنی به منظور ارائه دلیل برای اثبات ادعا یا دفاع در قبال دعوی، قسم یاد کنید

اتیان سوگند در زمانی است که ادله معتبری وجو نداشته باشد لذا بنابر مراتبی سوگند انجام می گیرد.

با سلام
قرار اتیان سوگند در مواردی صادر می شود که خواهان دلایل لازم جهت اثبات ادعا را نداشته باشد و در این صورت مدعی علیه یعنی همان بدهکار شما باید سوگند بخورد و در صورت نکول و عدم قبول، سوگند به مدعی می رسد.