مصوبه کرونا شامل کسی که سابقا از آن تخلف کرده هم میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۶ #92301787

با سلام
خانه ای را در تیر ماه ۱۴۰۰ به مدت یکسال اجاره داده ام و اکنون موعد اجاره نامه تمام شده است. مستاجر هفت ماه اجاره بها را پرداخت نکرده بود.
من هم شکایت کردم و حکم به محکومیت مستاجر صادر شد ولی باز هم اجاره پرداخت نمیکرد تا اینکه یک ماه قبل از پایان قرارداد اجاره، کل اجاره ها را یکجا برایم کارت به کارت کرد اما گفت که خانه را تخلیه نمیکند و به مصوبه کرونا استناد می کند.
آیا در این صورت مستاجر میتواند تخلیه نکند ؟
با توجه به اینکه از وظایف خود تخلف کرده بود و اجاره را پرداخت نمیکرد و فقط چون نزدیک انقضا قرارداد اجاره بوده، اجاره ها را یکجا واریز کرده و میگوید برای یکسال دیگر قرارداد خودکار تمدید میشود و فقط ۲۵ درصد به کرایه خانه اضافه میشود.
چه اقدامی برای تخلیه مستاجر میتوان کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
می توانید به همین حکم صادره علیه ایشان و عدم پرداخت به موقع و دیرهنگام اجاره استناد کنید و حکم تخلیه اش را بگیرید چون موجبات ضرر و سواستفاده هنوز هم وجود دارد

درود چون به هر حال ایشان اجاره ه های معوقه را پرداختند تخلف محسوب نمی گرددوبا توجه به اینکه مصوبه ی کرونا نسخ نشده تمام قراردادهای اجاره ی قبلی که مشمول این مصوبه هستند باید به طور خودکار با افزایش اجاره بهای ٪۲۵در تهران وکلان شهرها ودر شهرهای کوچک با افزایش ٪۲۰ تمدید گردند

سلام با توجه به پرداخت اجاره، درخواست تخلیه بخاطر این دلیل بنظر امکان ندارد

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با۲۵ درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مصوبه ستاد ملی کرونا نسخ نشده است

نظر پرداخت اجاره بها می توانند از مصوبه کرونا استفاده نمایند لیکن با حصول شرایطی همچون اثبات نیاز شخصی خود یا اقاریب می توانید درخواست تخلیه نمایید

با توضیحاتی که داده اید امکان استناد مستاجر به مصوبه اخیر تمدید خودکار قراردادها به شرط افزایش اجاره بها مطابق مصوبه اجلاس سران قوا وجود دارد .

چون اجاره معوقه پرداخت درخواست برای اخذ دستور تخلیه منتفی است.