اگه توی اون تاریخ نیاید به اداره کار تکلیف حقوق من چی میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۴ #92293534

سلام.من چندروز پیش از کارفرما بعلت پرداخت نکردن و حقوقم در اداره کار شکایت کردم امروز متوجه شدم که دفترشو عوض کرده و ازونجا رفته و من از محل جدیدش خبری ندارم تاریخ حضور در اداره کار هم ۲۶ ابانه.میخواستم بدونم ابلاغیه از چه طریقی به ایشون میرسه که باخبر بشه از شکایت من چون ازونجا رفته؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که حضور نیابد با توجه به مدارک و مستندات شما رای صادر خواهد شد

ابلاغیه از طریق سامانه ثنا ارسال میشه و در صورت غیبت ایشان اگر مدارک دال بر رابطه کارمند کارفرمایی از جانب شما کافی باشد رای به صورت غیابی صادر میشود نگران نباشید ولی بهتر است با این حال مدارک و مستندات شمارا بررسی کنم

"با سلام"
در صورت عدم حضور،دفاعیاتی نخواهند داشت و محکوم میگردند

با سلام
اگر در سامانه اداره کار ثبت نام کرده باشد که کار بر شما راحت خواهد بود اما اگر چنین نباشد در نتیجه احضاریه به دست کارفرما نخواهد رسید و رای صادره بر اساس شواهد و مستندات انجام خواهد شد

در ادامه ، و‌ ممکن است از طریق سامانه کار له وی ابلاغ الکترونیکی ‌شده باسد؛ آرزوی موفقیت

سلام و درود، در صورتی که کارفرمای اخیر در جلسه حاضر نگردد، رای با‌ نظر به مدراک و شوهد شما صادر خواهد شد، و البته ممکن است از طریف سامانه

در صورت عدم حضور کارفرما و مدارک و مستندات شما رای صادر خواهد شد