مدت اجاره تمام شده و مستاجر حاضر به تخلیه نمیباشد، طبق قانون چیکار باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۲ #92274263

سلام مدت اجاره تمام شده قرارداد قبلی مربوط به ۸ سال قبل میباشد چیکار؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است از طریق دادخواست حقوقی جهت تخلیه مستاجر اقدام و اثبات نمایید مورد اجاره نیاز شخصی برای خود شما میباشد

سلام مراجعه کنید دفتر خدمات قضایی سند مالکیت واصل کارت ملی واصل اجاره نامه هم باخود همراه داشته باشید اگر ذیل اجاره نامه را دو نفرشان امضا نموده باشد تقاضای دستور تخلیه واگرامضا نشده است تقاضای صدور حکم تخلیه کنید.

ابتدا باید مشخص کنید که اجاره شما مشمول چه قانونی هست.چرا که اگه مشمول ۵۶ باشه مواردش منحصر شده است.اما اگه مشمول قانون ۷۶ یعنی همین اجاره ای در حال حاضر باشه به خاطر مصوبه اخیر ستاد کرونا تا زمان برچیده شدن این ویروس موجر موظف به تمدید قرارداد اجاره است و باید تمدید کند.البته در برخی شعب شوراهای حل اختلاف به راحتی دستور تخلیه هم صادر میشود و این مصوبه را قابل اجرا نمیدانند.

با سلام
با ثبت دادخواست صدور دستور تخلیه و مراجعه به شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه مستاجر را بنماید فقط لازم به توضیح است حتما دو امضا شاهد در ذیل قرارداد باید وجود داشته باشد تا از این امتیاز استفاده نمایید