میخواد از من به عنوان کلاهبردار شکایت کنه؛ آیا میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۷۴۸ #92272973

با سلام خسته نباشید.
بنده صاحب یک درگاه اینترنتی هستم که به صورت لینک باز است و هر کسی میتواند از آن خرید کند مانند خیلی دیگر از فروشگاه ها. حال کسی با استفاده از درگاه بنده اقدام به کلاهبرداری ۴ میلیون تومانی کرده و با استخدام شخصی به عنوان منشی به این صورت اجناسی که میفروخته به مشتری ها میگفته مبلغ را به کارت منشی واریز کنند تا ردی و نشونی از خودش باقی نگذاردو منشی هم مبالغ را به درگاه بنده انتقال میداند و من هم از این موضوع بیخبر بودم چون پیامی برای من از طرف بانک نمیاد تا اینکه از طرف شرکت درگاه پرداخت با من تماس گرفتند و موضوع را به من اطلاع دادند. من هم تمام مبالغ را به حساب مبدا برگشت زدم.حالا منشی که اینکار را انجام میداده و مبالغ را به درگاه بنده انتقال میداده میخواد از من به عنوان کلاهبردار شکایت کنه در صورتی که من مبالغ رو برگشت زدم و از موضوع بیخبر بودم. آیا میتواند از من شکایت کند؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. به نظر میرسد شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید.

سلام.
جرم کلاهبرداری دارای ارکانی است.که با توضیحات شما، بزه به شما قابل انتساب نیست.

سلام به نظر بنده نتیجه ای نخواهد داشت.

با سلام ایشان خود در مظان اتهام است شکایت ایشان بی نتیجه خواهد بود.

با سلام و احترام.با توجه به فرمایشات شما احتمال ضعیفی وجود دارد که بتوان چنین جرمی را بخ شما منتسب نمود لکن باید شرایط پرونده بررسی شود.موفق باشید.

با توجه به توضیحات شما کلاهبرداری صورت نگرفته است.

با سلام
اولا اگر کلاهبرداری میشده و منشی در این بین خود قربانی باشد بایستی بطرفیا شخص کلاهبردار نیز اقامه دعوی نماید نه صرف شما . و اینکه اگر مبالغ را به حساب منشی عودت داده اید دیگر جای نگرانی نخواهد بود