چگونه میتوان از صورتجلسه دادرسی پرونده ای که مختومه شده تقاضای کپی داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۵۳ #92270243

با سلام در یک پرونده حقوقی با موضوع تصرف عدوانی در سال ۱۴۰۰ رای صادر شده و پرونده مختومه شده است حال جهت بعضی از موارد ذکر شده در جلسه دارسی که صورتجلسه شده نیاز به آن صورتجلسه دارم چگونه می‌توانم درخواست بدهم ؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضورا مراجعه و پیگیری فرمایید

به شعبه مراجعه و درخواست خود را مکتوب به رییس شعبه بدهید.

سلام
حضورا مراجعه فرمایید

با درود چنانچه ذی نفع باشید ممکن است

سلام در صورتیکه دارای سمت در پرونده هستید میتوانید

بادرودوسلام چنان چه ذی نفع یا ذی سمت می باشید درخواست کپی نمایید.

سلام وقت بخیر
در صورتیکه دارای سمت در پرونده هستید میتوانید در این خصوص حضورا مراجعه نمایید.