من از موکلم فقط وکالت بلاعزل دارم و فیش که به حساب ریخته شده اما مبایعه نامه ندارم چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۱۳ #92269703

سلام من از کسی وکالت بلاعزل فروش دارم ودر همان روز صلح نامه ای با خانم تنظیم کردیم وان رو بابت مهریه اپارتمان دادم برای خودش و دو نفر شاهد زیر صلح نامه امضا کردن حالا موکل که به من وکالت بلاعزل داده بعد دو ماه اظهاریه داده وگفته خودم اپارتمان فروختم و وکالت شما باطل است من از موکلم فقط وکالت بلاعزل دارم و فیش که به حساب ریخته شده اما مبایعه نامه ندارم چون سند اپارتمان هنوز اماده نشده سند مادر به نام موکل هنوز هست اگر میشود کمی راهنمای کنید ما را ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ،برای اظهار نظر درست مدارک و مستندات شما باید بررسی گردد

صرف اعطای وکالت دلیل بر مالکیت نمی‌شود و میبایست ادعای خودمبنی بر معامله را ب اثبات برسانید مدارک و مستندات را ب رویت یک متخصص برسانید

درود بر شما ،مستحضر باشید مدارک و مستندات شما بایستی مورد بررسی قرار گرفته شود

بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی گردد

مدارک شما می باید بررسی شود

سلام وقت بخیر
زمان در این معامله دارای اهمیت میباشد. اظهارنظر دقیق در این خصوص نیاز به بررسی اوراق مربوطه دارد.

سلام
تاریخ انعقاد قرارداد ها مهم است
اگر شما قبل از ایشان اقثدام به انعقاد صلح نامه کرده باشید معامله ایشان بی اعتبار است
جهت اخذ مشاوره بیشتر اقدام به رزرو مشاوره تلفنی نمایید