می توانم سیادت خودم را از طریق شجره نامه ای که دارم اثبات کنم یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۵ #92265674

سلام وقتتان بخیر
من سوالی داشتم که طبق مطلب زیر می توانم سیادت خودم را از طریق شجره نامه ای که دارم اثبات کنم یا نه؟
شجره نامه ای که من دارم از ۸ نسل قبل را ذکر کرده. در کنار اسم نسل اول و دوم و برای هشت پسر بعدی اش (نسل سوم) عبارت «بیگ» هست اما از نسل چهارمم به بعد که می شود پدربزرگ پدربزرگ خودم این عبارت حذف شده و اسم پدربزرگ پدربزرگم با اضافه شدن حرف «ی» بهش، به عنوان فامیلی آمده است.
حالا می خواستم بپرسم که چون عبارت بیگ کلمه ای است که مختصص سادات هست؛ من می توانم با این شجره نامه ای که دارم سیادتم را اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام با داشتن شجر نامه معتبر اقدام کنید

با سلام برای این کار شما می بایست به ثبت احوال مراجعه نمایید

باسلام
وقت بخیر،مستند به شجره نامه ای وادله ای که دراختیار دارید من جمله شهادت شهود،دادخواست اثبات سیادت را به طرفیت اداره ثبت احوال صادر کننده شناسنامه ازطریق دفترخدمات قضایی به اثبات برسانید.

با سلام
ابتدا به ثبت احوال مراجعه بفرمایید بعید هست که بپذیرند اگر مدارکی دارید که به سادات بیگ می گفتند و بتوانید ثابت کنید از طریق دادگاه عمومی اقدام کنید

سلام شما میتوانیداستشهادیه تهیه کنید یا پدرتان اقرار کند که سید است و با دردست داشتن شجره نامه به یکی از وکلای ثبت احوال مراجعه کنید و با کمک ایشون سیاست خودرا اثبات کنید

با سلام
این خواسته از طریق مراجعه به اداره ثبت و احوال قابل پیگیری است

با درود باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید