آیا من هم مجرم حساب میشم یا خیر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #92253280

سلام و عرض ادب
من برای یه نفر سایتی راه اندازی کردم که فروش آنلاین بود تراکنش های مالی هم یه مقدار به حساب من میومد و یه مقدار به حساب ایشون به حساب من واریز میکردن چون سقف جابجایی بانک اجازه نمیداد از یه مبلغی بیشتر تو بانک پول جابجا کنیم
پس مشتریا هم به حساب من و حساب ایشون پول میزدن
شماره ثابت من تو سایت برای پشتیبانی هست
الان این شخص با ولخرجی بدهی بالا اورده و ۲ میلیارد بدهکاره به مردم
ولی تمامی سفارش هایی که با حساب من بوده انجام شده و اجناس تحویل مشتری شده
سفارش های بعدی حساب ایشون بوده و یعنی سفارش شماره ۱ که حساب من اومده انجام شده و مشتری خدمات تحویل گرفته سفارش بعدی به حساب ایشون بوده که انجام نشده
در صورت شکایت مشتری من هم درگیر این قضیه هستم؟
مالک سایت ایشون هستن نه من فقط مدتی پول تو حساب من اومده و تمام پولایی که حساب من اومده اون سفارش ها انجام شدن سفارشات بعدی همون مشتریا که به حساب ایشون اومده انجام نشده
من سفارشات بعدی مشتریا رو پیگیری نکردم
و فقط شماره ثابت من تو سایت بوده برای پیگیری سفارشات نه چیز دیگه
ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما مسئول حساب و تعهدات خود میباشید.با توجه به صحبتهای شما بنظر میرسد مسئولیتی متوجه شما نیست،چرا که در مقابل تعهد انجام نشده وجهی دریافت نکردید

سلام مسئولیت وجوه دریافتی که خدمات در قبال آن ارائه نشده است با صاحب حساب می باشد

با درود نسبت به آنچه تعهد انجام نشده و مبلغ به حساب شما نیامده باشد، شما مسولیتی ندارید.

سلام
به نظرمیرسدشمامسئولیتی نداریداگرکارمندمجموعه محسوب شویددرغیراینصورت مسوولید.

درود بر شما، با توجه به اینکه سفارشات مربوط به تراکنش‌های حساب شما انجام شده، در خصوص سفارشات ایشان، برای شما مشکلی به وجود نخواهد آمد.

درود
اگر سفارش های شما تحویل شده شما مسولیت ندارید.

سلام مسئولیت تراکنش های بانکی کارت و حساب با صاحب کارت و حساب است شما مسئول تراکنش های حساب خود هستید و برای ادعای خود باید دلایل و مدارک ارائه کنید