با عنوان تجاوز به عنف میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۷۱۶ #92248782

سلام من مدت یکسال با پسری در ارتباط بودم در مدت یکسال ما رابطه جنسی داشتیم اما کامل نه.
۱ماه پیش به زور بکارت منو گرفت
با عنوان تجاوز به عنف درخواست پزشک قانونی دادم
جواب پزشک قانونی آسیب بکارت و مشاهده کبودی در قسمت ران بود
میخواستم رضایت بدم (میدونم جرم منم میشه رابطه نامشروع) بدون اینکه ایشون احضار بشه اما الان اون آقا ترسیده جواب پیام های منو نمیده نمیدونم *چرا*و کی راهنماییش کرده که جواب منو نده!و از دوستاش درخواست کمک میکنه و این راز منو کم کم داره همه جا پخش میکنه.فکر میکنم رضایت دادن کار عاقلانه ای نیست میتونم شکایت دیگری تنظیم کنم که هرجا نشینه بگه تعهدی چیزی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما عنوان کردید یک سال رابطه جنسی داشتید و بعد از ازاله بکارت شکایت مطرح کردید به نظر میرسه این موضوع مصداق تجاوز به عنف نیست ضمنن تعهد ایشان هیچگونه ضمانت اجرایی ندارد.

سلام بهتره جهت دریافت حقوق قانونی خودتون شکایت را ادامه بدید اگر اثبات بشه به عنف بکارت شما رو زایل کرده باید ارش بکارت رو بده

تا زمان باقی است نسبت به طرح دعوی اقدام کن و مجازات او را به سبب فعل ناپسند او بخواه
بی شک علاوه براینکه اسیب جنسی دیده اید دچار ضرر روحی هم شده اید
رابطه شما را بااکراه اثبات کن چون کمتر انسان عاقلی است دست به چنین کاری بزند و خطای فاحشی مرتکب شود

موضوع تحت عنوان تجاوز به عنوان قابل پیگیری نیست

باسلام:تعهد زمانت اجرایی نخواهد داشت تجاوز به عنف با اقرار ،شهادت،علم قاصی مشخص میشود.وباتوجه به صحبت شما عمل انجام شده تجاوز به عنف نمیباشد وبهترین راه از طریق وکیل اقدامات قانونی خود را انجام دهید.

نمیتوان چنین تعهدی را از وی اخذ کنید چون اعتبار ندارد اگر زن مورد تجاوز به عنف واقع شود مرتکب فقط مجازات می شود بار اثبات تجاوز به عنف به عهدی مدعی است و باید تجاوز به عنف ثابت گند در این مورد اقرار خود زن هم در اثبات رابطه موثر است

با درود..
در اینخصوص در صورت اثبات تجاوز به عنف و اکراه می توانید، طی شگواییه ای مجازات ایشان را درخواست نمایید..
در اینخصوص تعهد کارساز نمی باشد، چرا که صرفنظر از نداشتن ضمانت اجرایی،، بسیار ساده لوحانه خواهد بود که قبول کنیم تعهد متجاوز مشکلی از شما حل کند..
متاسفانه در جامعه ای زندگی می کنیم که در پی کشف اسرار دیگران بوده و از حیث محتمل است که موضوع خواسته یا ناحواسته افشاء خواهد گردید.