این وکیل همان نماینده قانونی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #92241893

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
در سایت سازمان ثبت اسناد و املاک مانند سایر مردم از طریق گواهی امضا و دفاتر اسناد رسمی ثبت نام انجام دادم ولی در بخش اطلاعات هویتی اینجانب در سامانه سازمان مدتی است نوشته شده ( وکیل ) در صورتی که من جایی ادعا وکالت نکردم و پرونده ای هم وکالت نکردم بابت همین امکانات وکلا که شامل نقل و انتقال و وکالت اظهارنامه بین المللی و ...می باشد در حساب اینجانب فعال شده است اما نامه ای در این مورد دریافت نکردم. فقط هم حساب کاربری من به این شکل می باشد بیشتر شبیه دفترخانه است تا حساب کاربری!. در سایت نوشته شده اطلاعات حساب کاربری غیر قابل تغییر است و فقط می توانید مجدد ان را استعلام کنید این وکیل همان نماینده قانونی می باشد؟ و اگر با این امکان جدید روند اداری برای پرونده اینجانب تسریع شود ایا بعد ها من باید پاسخگو باشم؟ چون این امکان بدون اطلاع اینجانب فعال شده است ایا می توان این طور در نظر گرفت که هرکسی می تواند وکیل خودش باشد؟ در حالت فعلی می توانم از این حساب کاربری در سامانه فعایت کنم و اظهارنامه ثبت کنم یا می بایست آن را رها کنم ؟(چون با هر کد ملی تنها یک حساب می توان ساخت و در صورت لغو حساب کلیه اظهارنامه های تشکیل شده کان لم یکن می شود )

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوالتون دقیقا واضح نیست

سلام سوال شما مشخص و نیست و نمیتوان گفت برا چ کاری است

سلام
سوالتون دقیقا واضح نیست منظورتون از ثبت در سامانه سازمان ثبت برای چه کاری است؟