بعد از یک ماه از تصادف درد داخلی دارم،آیا با استناد به داروهای تجویز شده،پزشکی قانونی میتواند برایم درصد بزند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #92224383

با سلام

یک ماه از تصادفم میگذره و از روز مرخص شدن از بیمارستان دردهام بیشتر شد، چون ضربه داخلی بود و سرم به شیشه خورد و کمرم هم آسیب دیده، پزشک قانونی گفت چون داخلی هست دردت درصد نزد واسم ولی پریروز دکتر مغز و اعصاب رفتم و واسم کلی دارونوشت.

آیا با توجه به دادن دارو و خوب نشدنم پزشک قانونی میتونه برام درصد بزنه یا خیر؟

تمام علائم ام مثل سردرد داخلیه و جای شکستگی ندارم.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه اثبات شودناشی از تصادف بوده حسب مورد دیه یا ارش تعلق میگیرد

با سلام و احترام
باید پزشک تایید کند مواردی که فرمودید از تصادف ایجاد شده بود

بله در صورتی که اثبات شود این موارد ناشی از تصادف هست